ČUVENI PSIHIJATAR O SLUČAJU PEVAČICE ČIJE PONAŠANJE ZABRINJAVA SVE LJUDE: Tvrdi da je njoj POTREBNA BRIGA
Pevačica, Foto: prentscreen/youtube/britneyspears

OVO SU DETALJI

ČUVENI PSIHIJATAR O SLUČAJU PEVAČICE ČIJE PONAŠANJE ZABRINJAVA SVE LJUDE: Tvrdi da je njoj POTREBNA BRIGA

Pevačica već dugi niz godina privlači pažnju svojim ponašanjem

Objavljeno:

Nakon višegodišnje bitke oko starateljtva, pop pevačica Britni Spirs izgubila je na sudu, a određeni deo javnosti i dalje strahuje za nju. Holivudski psihijatar, doktor Čarls Sofi, rekao je, prenosi Daily Mail, da je popularnoj pevačici potrebna briga jer je "potpuno disfunkcionalna" i u ozbiljnoj opasnosti od bankrota.

"Ne, to me uopšte ne iznenađuje jer je starateljstvo tu s razlogom i iako, kao što ste rekli, možda nije bilo s pravom osobom, stvarni proces mora biti uspostavljen. Kada imate mentalnu bolest ovakvog nivoa, potrebna vam je takva struktura, nadzor i što je najvažnije, da uzimate lekove", objasnio je psihijatar.

Podsetimo, Spirs je dodeljeno starateljstvo 1. februara 2008, a sudija Reva Gez postavila je njenog oca, Džejmsa Spirsa i advokata Endrua M. Voleta za staratelje. To se dogodilo kada je odbila da prepusti starateljstvo nad svojim sinovima bivšem, Kevinu Federlajnu, pa je bila odvezena na psihijatrijsko odeljenje i stavljena na čekanje.

Starateljstvo je završeno u novembru 2021. godine, iako su izveštaji iz 2019. tvrdili da pevačica nije uzimala svoje lekove
Starateljstvo je završeno u novembru 2021. godine, iako su izveštaji iz 2019. tvrdili da pevačica nije uzimala svoje lekovefoto: CPR/D. Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nastavila je da radi i izdaje albume tokom svog starateljstva, iako je ponovo otišla na psihijatriju 2019. zbog stresa izazvanog skoro smrtonosnim puknućem debelog creva njenog oca. Iste se godine takođe izveštavalo da je Spirs protiv svoje volje pod starateljstvom, koje je navodno trebalo okončati 2009., pa je pokrenuta inicijativa #FreeBritney.

Starateljstvo je završeno u novembru 2021. godine, iako su izveštaji iz 2019. tvrdili da pevačica nije uzimala svoje lekove. Sofi veruje da je ova poslednja situacija sa Spirs takođe nastala zato što ona ne uzima svoje lekove.

Starateljstvo je završeno u novembru 2021. godine, iako su izveštaji iz 2019. tvrdili da pevačica nije uzimala svoje lekove
Starateljstvo je završeno u novembru 2021. godine, iako su izveštaji iz 2019. tvrdili da pevačica nije uzimala svoje lekovefoto: prentscreen/youtube/ Britney Spears

"Njeno ponašanje je nestalno - manično troši novac, nesmotrena je, uništava ljude oko sebe, niko se ne može osećati sigurno u njenoj blizini, niko je ne može kontrolisati, ona je potpuno izvan kontrole u svakom smislu", objasnio je Sofi, a TMZ navodi da je Britni u "ozbiljnoj opasnosti", psihički i finansijski, te da nema nadzora i ima "šokantne promene raspoloženja."

"Ovakve situacije na kraju naiđu na zid. Ili će povrediti sebe, možda nekog drugog ili bi mogla biti pod novim starateljstvom jer se ne može brinuti o sebi. Svaka od tih situacija gurnuće je na mesto gde joj se onda mogu davati lekovi protiv njene volje", dodao je psihijatar.

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

(Espreso/Daily mail/Jutarnji.hr/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.